В Одесі намагалися спалити магазин з людиною: що загрожує паліям

В Одесі намагалися спалити магазин з людиною: що загрожує паліям


Пригода сталася у березні цього року. Про підпал магазину в поліцію повідомили одесити, які опинилися поряд із місцем злочину, повідомили у поліції Одеської області.

У момент підпалу у приміщенні знаходився орендодавець. Він і небайдужі громадяни одразу почали гасити пожежу, на допомогу їм прибули пожежники. На щастя, ніхто не постраждав. Вогонь встиг пошкодити лише зовнішні ролети магазину.

Читайте також: В Одесі засудили пожежника-гастролера, який спалював авто на замовлення

 

Одного зловмисника поліцейські затримали того ж вечора, а його спільника, якому вдалося втекти, розшукали протягом доби. Це мешканці Одеси 39-ти та 26-ти років.

“Під час огляду місця події ми вилучили пластикову пляшку зі слідами продукту горіння та запальничку, а у фігурантів – одяг, у якому вони були на місці злочину, та мобільні телефони з листуваннями про намір підпалити магазин”, – розповіли в поліції.

Фігурантам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

Наразі чоловіки перебувають під вартою. Мотиви злочину правоохоронці встановлюватимуть під час досудового розслідування.





Джерело