Зустрічаємо літо з дітьми: топ-5 подій, які варто відвідати в Одесі 31 травня – 2 червня

Зустрічаємо літо з дітьми: топ-5 подій, які варто відвідати в Одесі 31 травня – 2 червня


Тому в перші дні червня ми йдемо на премʼєру в Театр Василька, вивчаємо атлантів та каріатид нашого міста, ввечері відпочиваємо в Ботанічному саду або йдемо в кіно на нову стрічку української режисерки. Ну і справжній подарунок для всіх тих, хто вважав, що іподром в нашому місті більше не працює – справжні кінні перегони. Лише один день, не пропустіть!

Безкоштовні, але не менш цікаві події шукайте тут

31 травня, 1-2 червня –  Премʼєра “Місце для дракона”. Театр Василька 

В Українському театрі знову премʼєра. На цей раз на виставу запрошуються не лише дорослі, а й діти, адже “Місце для дракона” рекомендують дивитися всім. Ця добра та сучасна історія про дракона зігріє ваші серця та налаштує на добрий лад, незважаючи на всі негаразди, що вирують навкруги нас.
афіша
1 червня, 10:00 – Екскурсія “Атланти та каріатиди”

Хто вони, на чиїх сильних руках та головах тримається майже весь старий центр Одеси? Ви дізнаєтесь про атлантів, каріатид та інше “населення” одеських фасадів – звідки вони до нас потрапили, хто їхні автори і скільки їх взагалі в нашому місті.

Впевнені, що після цієї екскурсії ви будете дивитися на наше місто по-іншому. До речі, піти на цю екскурсію ви також можете з вашою дитиною.
атланти в Одесіатланти в Одесі
1 червня, 13:00 – Кінні перегони. Іподром 

Ви будете здивовані, але наш іподром не лише працює, на ньому відбуваються змагання. Впевнитися в цьому ви зможете 1 червня під час змагань за Приз Барса («орловське Дербі») , Приз Вітра, Приз Піона, Великий трирічний орловський приз. Дами впевнено можуть одягати капелюшки!
афішаафіша1 червня, 18:00 – Концерт на підтримку Ботанічного саду

Чарівний концерт в романтичному місці серед квітів та квітучих дерев. Тут буде добре всій родині – дітям є місце де побігати, а дорослі в цей час можуть насолодитися музикою у прекрасному виконанні Наталі Мазепи (скрипка) та Ганни Антроповоі (фортепіано). Для вас будуть звучати популярні класичні твори, музика з кінофільмів.

Квиток на концерт ви також можете отримати взамін на допомогу, долучившись особисто на пару годин до догляду за рослинами і територією ботсаду.
афішаафіша1 червня, 18:00 – Премʼєра “Ти мене любиш?”. Кінотеатр MULTIPLEX (Аркадія)

Премʼєрний показ стрічки української режисерки Тоні Ноябрьової. Фільм про покоління 90-х, головна героїня якого шукає відповідь на одвічне питання “ті мене любиш?”. Чи знайде? Після показу запланована зустріч з режисеркою фільма.
афішаафіша

 





Джерело