Три незвичні закуски з ікрою
Бурякові конвертики
Один запечений буряк тонко нарізати кружальцями, розрізати кружальце навпіл.
Зробити начинку: 100 г крем-сиру змішати з 1 чайною ложкою чебрецю.
Викласти начинку на половинку кружальця, накрити другою половинкою. Зверху викласти багато червоної ікри. Ця страва підійде, якщо ви купили пересолену ікру – буряк компенсує зайву солоність.
Оладки з ікрою
Просто готуєте оладки, але дуже маленькі. Зверху викладаєте ікру, прикрашаєте зеленню. Традиційний смак та незвична подача.
Яйця з ікрою
Відварити 3 яйця. Розрізати яйця навпіл. Дістати жовтки, змішати їх з 75 г крем-сиру, обовʼязково підсолити (можна ще зелені додати). Начинку закласти на місце жовтка, сформувати гірочку, зверху викласти багато ікри.