Дюбуа Джошуа – реакція Усика на бій 21 вересня

Дюбуа Джошуа – реакція Усика на бій 21 вересня

До поєдинку володар поясів WBA, WBO, IBO та WBC вважав фаворитом Джошуа. Проте, той тричі в п’яти раундах побував на підлозі, а пояс IBF дістався Дюбуа.

“Це бокс. Для мене це стало несподіванкою, бо очікував перемоги Ентоні. Завтра я повернуся в свій тренувальний табір і продовжу готуватися. Я не думаю про Тайсона та поєдинок, думаю лише про свою родину та власну підготовку”, – зізнався Усик.

Український боксер зустрінеться з Ф’юрі 21 грудня. Поєдинок відбудеться в Ер-Ріяді. Переможець другого бою Усика та “Циганського Короля”, найімовірніше, потім вийде в ринг проти Дюбуа за титул абсолютного чемпіона світу.

Що відомо про бій Усик – Ф’юрі 2

Попередньо поєдинок був запланований на жовтень 2024 року в Ер-Ріяді. Саме “Циганський Король” активував опцію реваншу в контракті.

Якщо Ф’юрі відмовиться від бою, то Усик матиме мінімум трьох кандидатів на заміну. Після переможця поєдинку британців Дюбуа та Джошуа наступними в черзі розташувалися ще два важковаговики – регулярний чемпіон WBA Чарр і тимчасовий чемпіон WBO Паркер.

У першому бою українець здобув перемогу після роздільного рішення суддів. Два з трьох представників боксерської Феміди віддали перевагу Усику – 115:112, 114:113.

Джерело