Котлубань Волгоградської області атакована – там був склад з іранською балістикою

Котлубань Волгоградської області атакована – там був склад з іранською балістикою

У Волгоградській області Росії, ймовірно, був атакований склад з російською зброєю. Ймовірно, там могли зберігати іранські балістичні ракети.

За його словами, був атакований арсенал боєприпасів головного управління ракетно-артилерійського озброєння міністерства оборони Росії у населеному пункті Котлубань Волгоградської області.

“Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них”, – зазначив Коваленко.

Варто зазначити, що у мережі вночі повідомляли про вибухи у Котлубані та “приліт” по складу зі зброєю військ РФ. Там спалахнула пожежа, а місцеві жителі заявляють про детонацію.

У мережі також повідомляють про пожежу на військовому аеродромі “Балтимор” в Єйську Краснодарського краю. Місцеві пабліки пишуть, що там могли зберігати ракети “Кинджал”.

Нічні вибухи в Росії

Як раніше повідомлялося, що сьогодні вночі було гучно у декількох областях Росії. Крім Волгоградської області та Краснодарського краю, вибухи лунали у Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській, Воронезькій та Саратовській областях.

При цьому міністерство оборони РФ стверджує, що російська ППО вночі знищила аж 125 дронів над сімома регіонами та Азовським морем.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело