Як прати махрові шкарпетки

Як прати махрові шкарпетки

Складно знайти більш незамінні предмети гардероба для зимової пори року, ніж різні теплі аксесуари. Махрові високі жіночі шкарпетки надзвичайно корисний предмет гардероба. Їх можна придбати оптом через каталог інтернет-магазину Dolce Noche (й гурт буде вкрай вигідним) буквально на кожному розі – https://dolche-noche.com/ua/g6381381-noski-zhenskie. Однак доступність цього предмета одягу не означає, що він одноразовий. Хоча помилки в догляді цілком здатні зробити його таким.

Ми розповімо, як правильно прати махрові шкарпетки та чому це так важливо для високих жіночих моделей.

Махрові високі жіночі шкарпетки: особливості догляду

Причина, по якій варто приділити особливу увагу пранню махрових шкарпеток, полягає в схильності матеріалу до появи катишок. А це просто «вбиває» зовнішній вигляд. Й для високих жіночих моделей це особливо важливо, адже сучасні модні тенденції вже не припускають, що шкарпетки залишаться непомітними. Сьогодні їх заведено виставляти на показ. І, якщо вони зношені та покриті катишками, ефектного вигляду ви не отримаєте.

Прати махрові шкарпетки:

  • потрібно вивернувши вироби навиворіт;
  • бажано в окремому футлярі;
  • краще при низьких температурах;
  • потрібно неагресивними миючими засобами (такі шкарпетки часто бувають яскравими й відбілювач може їх просто знищити).

Також варто уникати сушіння при високих температурах та агресивного віджиму.

Dolce Noche: якісні махрові шкарпетки для жінок гуртом

Наостанок варто сказати, що власники кудлатих вихованців можуть включити в догляд за махровими високими жіночими шкарпетками ще один пункт. Всім відомо, що всі морські свинки й кролики, кішки та собаки (крім дійсно лисих порід) неминуче втрачають шерсть й роблять це постійно. Перед пранням власникам вовняних «молодших братиків» слід видалити шерсть тварин з поверхні одягу. Це стане в пригоді для догляду не тільки за шкарпетками з махрових тканин.

А якщо ви все ще шукаєте, де знайти якісні високі шкарпетки, компанія Dolce Noche з радістю вам допоможе. Жіночі та чоловічі, махрові та бавовняні – все є в наявності. Крім високих моделей, в асортименті багато «невидимок» шкарпеток, які ще іноді називають «слідами». При цьому умови опту вкрай вигідні: він може бути маленьким, середнім або великим – все залежить тільки від побажань клієнта.