Удар дронів по Києву 21 жовтня вночі – уламки впали в Дніпровському районі

Удар дронів по Києву 21 жовтня вночі – уламки впали в Дніпровському районі

Зазначається, що падіння уламків сталося в Дніпровському районі столиці. За попередніми даними – це сталося на відкритій території.

“Здійснюється обстеження. Пожежі не виявлено. Інформація щодо можливих руйнувань чи потерпілих на цю хвилину не надходила”, – розповів начальник КМВА Сергій Попко.

Він також звернув увагу, що у столиці досі триває повітряна тривога. Відтак мешканців міста просять залишатися в укриттях та не покидати безпечних місць до відбою

Додамо, що у Києві також триває і бойова робота українських захисників із відбиття ворожої повітряної атаки. Так, близько четвертої години ранку у КМВА повідомили, що є загроза ударних безпілотників для столиці, й у Києві працює ППО.

Нічна атака “Шахедів” на Київ та вибухи

Раніше повідомлялося, що цієї ночі, 21 жовтня, російські загарбники під час чергової атаки по території України запустили “Шахеди” також у бік столиці.

Так, у Києві було чути серію вибухів, й у місті триває робота ППО. Зауважимо, що у Повітряних силах ЗСУ щонайменше сім разів повідомляли про рух у бік Києва ударних безпілотників противника. В районі столиці вибухи було чути після опівночі кілька разів.

Джерело