“INCH” закриває свої двері
На своїй сторінці ресторан вдячно звернувся до гостей, які поділилися з ним роками, вечорами, емоціями та смаком життя.
У повідомленні акцентується увага, що INCH був не лише закладом для харчування, а також справжнім місцем зустрічі тих, хто цінує значущі миті.
“Це простір для тих, хто насолоджувався життям. Хтось приходив за неперевершеним шафрановим різотто або оригінальними коктейлями. Інші – за емоціями епічного футболу, тенісу або коктейлем, присвяченим трасі Формули-1. А деякі – просто, щоб провести час із близькими”, – зазначили в закладі.
Команда підкреслила, що ресторан був не лише про спорт, а й про теплі вечори, драйвові миті та щирі бесіди з рідними.
Олександр і Влада Зінченки закрили ресторан у Києві (скріншот)
“Про дружбу, святкування важливих подій. Про робочі зустрічі, які поєднували справу з задоволенням. Ми дякуємо вам – за кожний день, за кожну трансляцію, за кожен вибір бути з нами. Це було справжнє, і залишиться з нами”, – йдеться в публікації.
У фіналі повідомлення зазначено, що INCH тимчасово припиняє свою роботу, але команда не виключає можливість повернення.
“Сьогодні INCH ставить свою історію на паузу. Ми не знаємо, чи буде продовження, але знаємо, що цей розділ був істотним і важливим”, – зазначено у дописі.
Нагадаємо, що ресторан INCH відкрив свої двері в Києві 26 червня 2024 року за адресою Жилянська, 59.
Відкриття символічно збіглося з трансляцією матчу України з Бельгією на Євро-2024, який показували в закладі.
З перших днів INCH позиціонував себе як простір для тих, хто цінує не лише смачну їжу, а й емоції великого спорту – зокрема, футболу та Формули-1.
Меню відрізнялося витонченістю та цінами вище середнього: паштет із курячої печінки коштував 280 грн, паніпурі з лососем – 320, баклажани в азіатському стилі – 330, а тартар із лосося – 490 гривень.