Чому морква золота?
— І чому це вас морква така золота?
— Та таки золота! Красуня ж!
— Красуня, так. Але ж ціна дорожча, ніж у інших.
— Так вона ж вже весняна!..
— Що кажете?!
— Кажу купляйте, де подобається ціна, а не морква.
— Це в вас яка цибуля?
— Та звичайна цибуля. І ціна хороша.
— А сорт який?
— Та кажу ж — звичайна зимова цибуля.
— Звичайна, зимова… Що за люди? Не можуть сорт назвати…
Це все — не суперечки. Це так, аби поговорити. Бо навіщо ж на той Привоз ходити? Ну, звісно, продукти купляти, щось дешевеньке шукати. Але ж як не побалакати, питаннячка якісь «з родзинками» не задати, продавців трохи «напрягти»…
А що там з цінами на початку лютого?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
– картопля — 25-30 грн;
– цибуля — 20-30 грн;
– помідори — 40-80 грн;
– буряк — 25 грн;
– кабачки — 60-80 грн;
– огірки — 70-120 грн;
– солодкий перець — 50-100 грн;
– баклажани — 80-100 грн;
– капуста — 20-40 грн.
– часник — 100-150 грн;
– морква — 20-30 грн;
– зелень у пучках «стартує» від 10 грн.
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм):
– яблука — 15-30 грн;
– банани — 40-70 грн;
– грейпфрути — 50-60 грн;
– гранати — 80-120 грн;
– лимони — 40-80 грн;
– мандарини — 35-80 грн;
– апельсини — 40-70 грн.
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
– яйця (десяток) — 45-80 грн;
– бринза — 160-210 грн;
– сир — 80-100 грн;
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина:
– задня частина — 250-270 грн;
– теляча шия — 200-210 грн;
– ребра — 140 грн.
– антрекот — 190-200 грн;
Свинина:
– задня частина —160-170 грн;
– шия — 180-190 грн;
– лопатка — 150-160 грн;
– ребра — 170-180 грн;
– сало сире (від «тонкого» до «товстого») — 130-210 грн.
– сало солоне (від «тонкого» до «товстого») — 140-220 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу:
– товстолобик — 70-90 грн;
– карасі — 60-90 грн;
– лобань (він же морський пеленгас) — 80-120 грн;
– судак — 180-240 грн;
– короп — 90-130 грн.
Читайте також та порівнюйте:
Ціни на Привозі 26 січня: скажений виноград і “де мій лоток з цукерками”?
Фото авторки