Фаршировані курячі грудки – перевірений рецепт від мешканки Подільська

Фаршировані курячі грудки – перевірений рецепт від мешканки Подільська

Фаршироване куряче філе з овочами, сирами, грибами або м’ясними інгредієнтами – це чудове рішення для сімейної вечері або святкових застіль. Його можна подавати з різноманітними овочевими салатами та гарнірами. Моя сім’я особливо любить запечену картоплю.

Тамара Мазій

Все, що вам потрібно, – це якісне куряче філе, інгредієнти для начинки та позитивний настрій. Ви можете змінювати компоненти на свій смак, використовуючи як прості (наприклад, шпинат, бринзу або шинку), так і більш оригінальні (пекучий перець халапеньйо або дикий рис).

Інгредієнти:

Приготування

КУРКА ФАРШИРОВАНА

Спочатку накрийте курячі грудки пленкою та відбийте їх, щоб вони мали рівну поверхню. Змішайте оливкову олію, спеції і сіль. Натерти філе приправами і залишити на кілька хвилин, поки будете готувати начинку.

Дрібно поріжте цибулю та покладіть її у велику миску, заливши гарячою водою на 10 хвилин. Потім злийте воду.

Очистіть моркву, натріть її на тертці. За бажанням, замість моркви, можете використовувати гриби. Змішайте моркву і цибулю, посипте меленим чорним перцем. Рівномірно викладіть начинку на філе, додайте шматочки сиру і скрутіть у рулетики.

Покладіть рулетики на деко, накрийте фольгою і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці. Поки вони готуються, натріть сир на тертці.

Через 30 хвилин зніміть фольгу, щедро посипте рулетики тертим сиром і відправте в духовку ще на 10-15 хвилин.

Смачного!

Фото авторки