Срібні сережки з діамантами – красиво та аристократично

Срібні сережки з діамантами – красиво та аристократично

Скептики стверджують, що якщо йде мова про діаманти, то в якості «фону» може використовуватися тільки золото або платина. Можливо, але ювеліри, та сучасні модниці готові з цим посперечатися.

Та і сперечатися не треба, достатньо відвідати сайті інтернет магазину Злато і оцінити фото колекцій, де представлені моделі не тільки в класичному виконанні. Хоча, срібні сережки з діамантами вже теж отримали статус ювелірної класики. Тим більше, що більшість моделей виконані саме в такому аристократично-елегантному стилі. Існують безперечно і сучасні варіації, адже асортимент має включати моделі сережок на всі смаки. Тому вибір справді величезний і кожна модель варта уваги.

Сучасний блиск чи «наліт старовини»?

Срібло використовується в ювелірній справі і майстри обожнюють метал за його слухняність, вміння набувати потрібної форми і «терпимість» до різних комбінацій з іншими матеріалами. Так, для того щоб запропонувати сережки срібні з діамантами у різних варіаціях, ювеліри використовують такі покриття як:

  1. Позолота;
  2. Родій;
  3. Чорніння.

Сережки з позолотою – дуже схожі на моделі з золотих колекцій. Але вони мають одну вагому перевагу – вартість. Так срібло коштує менше ніж золото, а модель з позолотою ще і декорована діамантами введе в оману будь-кого.

Родієве покриття – використовується і при роботі зі сріблом і при роботі з золотом. Родій додає металу:

  1. Блиску;
  2. Зносостійкості;
  3. Гіпоалергенності.

Отже якщо вам подобаються «динамічні» сучасні прикраси – срібні сережки з родієвим покриття те що требо, вони яскраво виблискують і на такому фоні діаманти виглядають ще яскравіше. Щодо гіпоалергенності – це ідеальне рішення, якщо у вас чутлива шкіра. В такому випадку вам ідеально підійдуть прикраси зі срібла з родієвим покриттям.

Якщо проблем з чутливістю шкіри немає. А вам взагалі до смаку прикраси, які скоріше нагадують антикваріат – для вас сережки зі срібла з чорнінням. Ця техніка дозволяє підкреслити рельєфність металу. Ну а діаманти на такому фоні виглядають ще розкішніше. До речі, діаманти теж бувають різним і відрізняються за:

  • Кольором;
  • Технікою гранування;
  • Розмірами;
  • Кількістю.

Безперечно, самими відомими і популярними є діаманти прозорі як сльози. Але виявляється в природі існують діаманти блакитного кольору та навіть чорного, правда такі екземпляри коштують захмарно.

А цінове питання – то важливе питання. І з ним треба визначитися ще на початку пошуку красивої прикраси. Адже сережки зі срібла з діамантами представлені як в преміальних серіях, так і в колекціях в середньому сегменті. З цього і треба обирати (або преміальність, або середній сегмент).

Навряд чи ви зустрінете діаманти в бюджетні серії. Хоча, дива трапляються. І консультанти Zlato радять слідкувати за різним акціями і розпродажами (сезонними або святковими). Можливо саме вам і пощастить придбати шикарні срібні сережки з діамантами по дуже демократичній ціні.