Що потрібно для весняних ролів
Для того, щоб приготувати цю популярну на китайський Новий рік страву, знадобляться такі продукти:
- листкове тісто – упаковка
- капуста – 350 г
- часник – 4 зубчики
- морква – 200 г
- селера – 150 г
- вода – 6 ст. л.
- цукор – 1/4 ч. л.
- сіль – 1 ч. л.
- кукурудзяний крохмаль – 3 ст. л.
- перець – дрібка
- соняшникова олія – 2 ст. л.
- кунжутна олія – 1 ч. л.
- борошно – 2 ст. л.
Як готувати рулети з млинців з овочами
Для того, щоб приготувати хрусткі рулети до Східного Нового року, підготуйте інгредієнти для начинки. Часник потрібно почистити та подрібнити ножем, а моркву і селеру нарізати на коротку тонку соломку.
Як готувати весняні роли (скриншот / Cook! Stacey Cook)
Капусту потрібно нашаткувати на короткі смужки. Також приготуйте розчин крохмалю, змішавши крохмаль з 3 ст. л. води.
Щоб обсмажити овочі, розігрійте пательню на середньому вогні з 1 ст. л. соняшникової олії, після чого вкиньте половину часнику. Смажте часник протягом хвилини до появи легкого аромату.
Перекладіть в пательню капусту та, помішуючи, смажте її протягом хвилини. Потім всипте половину цукру та сіль і смажте капусту до розм’якшення.
Перекладіть капусту в миску, а в пательні обсмажте решту часнику в 1 ст. л. соняшникової олії. Вкиньте селеру з морквою. Обсмажуйте інгредієнти протягом хвилини, тоді додайте решту цукру та сіль і смажте до розм’якшення.
Після цього перекладіть капусту до моркви і смажте овочі ще декілька хвилин. Змішайте крохмаль з 3 ст. л. води до однорідної консистенції, влийте в овочі і смажте начинку ще декілька хвилин.
Як готувати млинці до китайського Нового року (скриншот / Cook! Stacey Cook)
Тісто для млинців розріжте на невеликі квадрати. Викладіть на тісто по 1 ст. л. начинки та згорніть невеликі рулетики. Для того, щоб рулетики не розпалися, змастіть їхні краї сумішшю борошна та води.
Як готувати весняні роли (скриншот / Cook! Stacey Cook)
Обсмажте рулетики до китайського Нового року у фритюрі або на пательні. Після цього млинці потрібно спершу перекласти на папір, щоб прибрати зайву олію.