А де ж вишня?

Жіночка придивляється до лотків з фруктами-овочами:
– Асортимент – літній. А от ціни – зовсім «спекотні». Ну як це – горошок по 150?!


– Та ви ще дорожче не бачили. Отам – по двісті.
– Може ще пошукати подешевше? До речі, вишню ще у продажу не бачила.
– По-перше, ще рано. По-друге: коли побачите на цінник поруч з тими вишнями – вам їх одразу їсти не захочеться…
То що там з цінами?
Ціни (за один кілограм) овочів на одеському Новому базарі


- картопля – 35-40 грн;
 - картопля молода – 80-100 грн;
 - редиска – 30-40 грн;
 - цибуля – 35-40 грн;
 - помідори – 90-180 грн;
 - буряк – 35-40 грн;
 - кабачки – 70-90 грн;
 - огірки – 60-90 грн;
 - солодкий перець – 120-170 грн;
 - баклажани – 100-150 грн;
 - капуста – 35-60 грн;
 - морква – 40-50 грн;
 - часник – 120-180 грн;
 - молодий горошок – 90-200 грн;
 - зелень у пучках «стартує» від 10-20 грн.
 




Ціни (за один кілограм) фруктів на одеському Новому базарі


- яблука – 60-100 грн;
 - лимони – 90-150 грн;
 - банани – 70-100 грн;
 - гранати – 100-150 грн;
 - виноград – 100-150 грн;
 - груші —100-170 грн;
 - грейпфрути – 60-120 грн;
 - апельсини – 80-170 грн;
 - полуниця – 80-200 грн;
 - абрикоси – 160-180 грн;
 - черешня – 160-180 грн.
 




Ще на тему: Ціни на одеському Привозі сьогодні: звідки абрикоси?
Скільки коштують на Новому базарі яйця, сир, бринза


- яйця (десяток) – 40-80 грн;
 - бринза – 200-270 грн;
 - сир – 90-180 грн.
 
Ціни на м’ясо та сало
Телятина-яловичина
- задня частина – 280-300 грн;
 - антрекот – 220-250 грн;
 - шия – 220-250 грн;
 - ребра – 150-200 грн.
 


Свинина
- задня частина – 200-240;
 - шия – 250-270 грн;
 - лопатка – 220 грн;
 - ребра – 180-190 грн;
 - несолоне сало – від 80 грн (тонке) до 220 грн (товсте);
 - солоне сало – від 180 грн (тонке) до 290 грн (товсте).
 
Ціни на рибу
- короп – 90-140;
 - товстолобик – 90-140 грн;
 - лобань (він же морський пеленгас) – 80-150 грн;
 - судак – 190-250 грн.
 
Читайте також та порівнюйте: Ціни на Новому базарі у квітні: «Чому ваша молода картопелька сп’яніла?»
Фото авторки

 