Вівсянка – класичний сніданок, який можна приготувати по-новому. Простий рецепт з незвичайними інгредієнтами та смаковими поєднаннями допоможе урізноманітнити ваше меню і зробить ранок смачнішим і кориснішим.
Список інгредієнтів
Вівсянку корисно їсти на сніданок, адже вона покращує травлення, допомагає підтримувати нормальний рівень цукру в крові і сприяє відчуттю ситості.
Для приготування смачної вівсянки знадобляться так інгредієнти:
- 1/2 великого яблука
- 60 г вівсяних пластівців
- 400 мл молока
- 1/2 чайної ложки меленої кориці
Швидкий спосіб приготування
Спочатку потрібно очистити яблуко від шкірки та натерти на тертці. Далі покладіть всі інгредієнти в сотейник з товстим дном або у сковороду з антипригарним покриттям.
Поставте на вогонь та варіть кашу на малому вогні, постійно помішуючи, протягом 10 хвилин. Каша має стати схожою на густу сметану за консистенцією.
Зніміть кашу з вогню і подавайте.
Вівсянка з корицею та яблуками (фото: jamieoliver.com)
Вас може зацікавити
Цей матеріал призначений для загальноосвітніх цілей і його не слід використовувати для постановки медичних діагнозів чи самолікування. Наша мета – надати читачам точну інформацію про симптоми, причини і методи виявлення захворювань. РБК-Україна не несе відповідальність за будь-які діагнози, які можуть бути поставлені читачами на основі матеріалів з цього ресурсу. Ми рекомендуємо не займатися самолікуванням, і у разі будь-яких занепокоєнь стосовно здоров’я звернутися до лікаря.