Суп, по-східному і десерт із медом: три ненудних рецепти страв із рису

Суп, по-східному і десерт із медом: три ненудних рецепти страв із рису

Рис із яйцем по-східному

Інгредієнти

  • рис – 150 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • часник – 2 зубчики,
  • консервований горошок – 100 г,
  • соєвий соус – 1 ст. ложка,
  • олія – 2 ст. ложки,
  • зелень та спеції – за смаком.

Приготування

Рис відварити до готовності. Яйця збити в каструлі і трохи розігріти на плиті. Окремо розігріти олію, додати в неї подрібнений часник, зелень і горошок. Злегка обсмажити, потім додати рис, яйця, соєвий соус та спеції. Обсмажити ще кілька хвилин до готовності.

Сирна закуска з рисом та медом

конфеты

Інгредієнти

  • молоко – 280 мл,
  • рис – 100 г,
  • сир – 100 г,
    мед – 2 ст. ложки,
  • какао – 30 г,
  • сіль – щіпка.

Приготування

Рис відварити в молоці до каші, посолити і збити в блендері з сиром і медом. Прибрати суміш на дві години на холодильник. Потім скотити з неї невеликі кульки та обваляти їх у какао.

Гарбузовий суп-пюре з рисом

суп

Інгредієнти

  • м’якоть гарбуза – 500 г,
  • картопля – 1-2 шт.,
  • цибуля – 1 шт.,
  • рис – 4 ст. ложки,
  • бульйон,
  • спеції та зелень – за смаком.

Приготування

Крупно нарізати гарбуз, картоплю та цибулю. Залити бульйоном і проварити до м’якості. Пюрувати суп блендером, знову довести до кипіння, додати рис і залишити на повільному вогні під кришкою на 40 хвилин. Наприкінці додати спеції та зелень.

Читайте також:

  • Заходьте на «буцики»! У Подільську відроджують традиційну українську кухню
  • Легендарні українські солодощі: ці десерти знають і люблять у всьому світі
  • Два незвичайні рецепти млинців на Масляну з картоплі та яблук

Сообщение Суп, по-східному і десерт із медом: три ненудних рецепти страв із рису появились сначала на Одеське Життя.

Джерело