«Та не мацайте!»

Треба все скуштувати, а те, що скуштувати неможливо ― до цього треба хоч доторкнутися.
Чоловік торкається огірків, поруч з якими написано «не масажувати».


Продавчиня:
― Ви читати вмієте? Тут же все написано.
― Я думав, що це жарт такий, ― відповідає покупець, продовжуючи «аналізувати» пальцями огірки.
― Ага, то от вам без жартів: «Та не мацайте! Не мацайте!»…
А що там з цінами?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)


- картопля — 35-40 грн;
- картопля «молода» ― 100-150 грн;
- цибуля — 30-40 грн;
- помідори — 50-230 грн;
- буряк — 30-40 грн;
- кабачки — 70-125 грн;
- огірки — 60-130 грн;
- солодкий перець — 90-200 грн;
- баклажани — 100-120 грн;
- капуста «молода» ― 60-80 грн;
- часник — 80-110 грн;
- морква — 35-60 грн;
- редиска ― 25-50 грн;
- зелень у пучках — від 10 грн.
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)


- яблука — 35-60 грн;
- груші — 70-110 грн;
- банани — 50-90 грн;
- грейпфрути — 60-80 грн;
- гранати — 180-230 грн;
- лимони — 55-80 грн;
- виноград ― 70-120 грн;
- хурма ― 90-180 грн;
- мандарини ― 50-130 грн;
- апельсини ― 50-130 грн.
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза


- яйця (десяток) — 40-90 грн;
- бринза — 220-280 грн;
- сир — 80-170 грн.
Ціни на м’ясо на одеському Привозі


Яловичина-телятина:
- задня частина — 240-270 грн;
- теляча шия — 200-220 грн;
- ребра — 130-170 грн.
- антрекот — 180-200 грн;
Свинина:
- задня частина — 200-250 грн;
- шия — 230-320 грн;
- лопатка — 200-230 грн;
- ребра — 230-250 грн;
- сало сире (від «тонкого» до «товстого») — 90-220 грн.
- сало солоне (від «тонкого» до «товстого») — 140-280 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу


- товстолобик — 50-110 грн;
- карасі — 70-90 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) — 90-150 грн;
- судак — 150-250 грн;
- короп — 80-150 грн.
Фото авторки
Читайте також та порівнюйте: Ціни на одеському Привозі сьогодні: вже й дешева доріжка з’явилась