Їстівна валентинка: як приготувати смачне печиво з сердечками на День закоханих

Їстівна валентинка: як приготувати смачне печиво з сердечками на День закоханих

Список інгредієнтів

Таке печиво стане чудовою їстівною валентинкою.

Наповнювати печиво можна не тільки малиновим варенням, а й полуничним та будь-яким іншим.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • масло вершкове 73% – 150 г
  • курячий жовток – 2 шт.
  • цукрова пудра – 100 г
  • борошно пшеничне – 250 г
  • розпушувач – 4 г
  • сіль – 1 г
  • варення малинове – 100 г

Легкий спосіб приготування

Спочатку у миску потрібно покласти розм’якшене вершкове масло, жовтки, цукрову пудру і розмішати вінчиком до однорідної маси. Далі всипте просіяне борошно, розпушувач, сіль і замісіть м’яке тісто.

Після цього з тіста сформуйте кульки вагою по 40 грамів. Потім приплюсніть кульки та пальцями видавіть на них форму серця.

Перенесіть печиво на деко, застелене пергаментним папером. У заглиблення у формі налийте варення.

Поставте деко у розігріту до 180°C духовку на 10-15 хвилин до появи золотистого кольору.

Додамо, якщо варення занадто рідке, то може витекти, зіпсувавши зовнішній вигляд печива.

Їстівна валентинка: як приготувати смачне печиво з сердечками на День закоханихЇстівна валентинка: як приготувати смачне печиво з сердечками на День закоханихЇстівна валентинка: як приготувати смачне печиво з сердечками на День закоханихЇстівна валентинка: як приготувати смачне печиво з сердечками на День закоханихЯк приготувати смачне печиво з сердечками (скриншот)

Джерело